9 Şubat 2012 Perşembe

Eğlence 2

Doğa ve Deniz'in yapıştırdıkları kediler. Elleri, ayakları ve kuyrukları daire şeklinde kesmem lazımmış. Üstteki Deniz'in alttaki Doğa'nın kedisi :) Müdahele yok gene..


Ne maskesi yapalım dedim. Meeev dediler :) (zaten beklediğim cevaptı). Meev maskesi yaptım ama takmak istemediler. Sonra o meev maskesini Anne taktı, meev meeev diye Deniz ve Doğa'yı yakaladı, ısırdı :) Bütün evde koşuşturduk deli danalar gibi :) Çığlıklarla kahkahalarla :)


Bu da Doğa nar yerken :) Eller, çoraplar, pantolonlar batıyor ama bayılıyorlar nara :) elma mı muz mu nar mı diyorum. Naaaa diyo ikisi de :)


4 yorum:

  1. kuzucuklarım benim.bu seferde mev yapmışlar.yerim ben onların narlı ağzını,yanaklarını,nar tutan parmacıklarını.bisikletlerinlede resimlerini koy da görelim nasıl biniyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde bindirmiyorum, haftasonu alışveriş merkezine gidince bindiricez, o zaman çekip koyarım. Evde binmenin sonu yok, sürekli sürelim istiyorlar, kaldırdım üst kata bisikletleri.

      Sil
  2. Ya ozgul var ya surekli bloguna bakiyorum bakalim ozgul teyze neler bulmus, biz de yapalim diye merakla izliyorum seni ve her seferinde SUPER FIKIR diyorum :) ben de oglusa hazirlayayim kesip yapistirmaca bayilir eminim, senin kuzular masallah cok iyi is cikarmislar becerikli olacak elleri valla masallah ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin bayılır :) değişik herşeye açlar valla :) ben baya bi malzeme buldum webden de yaptıkça yazarım :)

      Sil