16 Temmuz 2012 Pazartesi

Deniz ve Doğa'nın 2 yaş Doğumgünü

Bir önceki kayıtta yazmıştım, geçtiğimiz haftasonu 2 yaş doğumgünlerini kutladık diye. Aile içi ufak bir kutlama yaptık. Bizim için de Doğa ve Deniz için de ve (bence) katılan herkes için de çok güzel bir gün oldu :) İyiki doğdun dedik Deniz ve Doğa'ya ayrı ayrı. Doğa utandı kafasını omzuma gömdü :):) Pastaları kestik, mumları üfledik. Daha çok Devo ve ben üfledik tabii :) Yedik, içtik, sohbet ettik. Hediyelerimizi açtık. Bir sürü hediyemiz var bu sene de geçen sene olduğu gibi. Sürüyle oyuncak, hepsi birbirinden güzel. Kıyafetler..bir de kütüphanemiz oldu :) Katılan herkese teşekkür ederiz. Doğa ve Deniz de hediye getiren herkese teşekkür eder he he :) Onlar için doğumgünü şu an hediye boyutunda henüz :)

Fotoğraflar..
Pastalarımız ve masamız..geçen seneki gibi bu sene de ben yaptım pastaları..


Doğumgünü başlamadan önce..


Hayri Dede'nin kucağında olan fotoğraf favorilerimden..Deniz uyku mahmuru..uykudan uyandı herkesin kucağında dolandı bi posta :) Kalabalıkta uyumazlar diye korkmuştum ama uyudular neyse ki..yoksa dar ederlerdi o günü bize :)


Sofra bozulmadan herkeş fotoğraf çekindi :)
Çekirdek aile..

Koca aile :)

İnanır mısınız pasta kesme ve üflemeye dair hiç fotoğrafımız yok..sadece video görüntülerimiz var..annemden ve Ayça'dan alınca ekliycem..

Ve en heyecanlı kısım..hediyeleri açmaca :)


Oyun..

Kütüphanemiz :) Gelince çok heyecanlandılar..birlikte yerleştirdik kitaplarını..Deniz "kutupense kutupense" deyip durdu ilk gün..kutu kutu pense oyunundan..neyse düzeltti sonra..kutuphane diyor artık..Zilyon tane kitabımız az kaldı kütüphanenin içinde..boş gözümüz bile var..ama doldururuz biz onu da yakında ;) Kütüphanemiz salonumuzun baş köşesinde..kendi kütüphanemizi salona koyamadık bari çocuklarınki ellerinin altında olsun..ee ne de olsa çocuklu bir eviz biz :) 




4 yorum:

  1. erken ama doğum gününüz kutlu olsun deniz ve doğa iyki varsınız.Bu arada hediyelere bende bayıldım özellikle kütüphane nereden alınmıştı acaba :)
    sofra da harika afiyet olsun diyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Mine Teyze :) Kütüphaneye şu linkten bakabilirsin:
      http://ayegitimaraclari.com/urunler/kitaplik/page/2

      Sil
  2. Canim iyiki dogurmussun nice güzel yaslara

    YanıtlaSil