16 Ağustos 2011 Salı

Merak :)

Şudur merak:

- Banyodaki tuvaletin kapağından aşağı doğru uzanmış 2 küçük kafa :) burda neden su var? Ve tabii ki 4 elcik tuvaletin suyunu bi güzel karıştırıverir :)

- Salonda köşede duran çiçeği yaprağından çekip yere yuvarlayıveren, toprağını eşeleyen eller :)

- Sehpanın üzerine bir anlık koyuluveren her türlü objenin anında görülüp anında hedef haline gelmesi :) bu bazen bir bardak su, bazen bir cep telefonu, bazen kumandalar, bazen saat vs vs..

- her türlü dolap kapağı ve o kapağın ardındaki her türlü ilginç eşya :) ama herşey de çok bi ilginç :)

- merak konusu: salondaki masanın altı :) aslında hiçbişey yok masanın altında, ama merak işte :) acaba şu sandalyenin altından girsem ötekinden çıksam nereye çıkarım? orda bişey var mı ki? şurdan bi çıkıversem kafamı çarpmadan, şöyle kıçımı verdim mi geri geri gittim mi hıh çıkıcam galiba burdan :):)

- annenin bilgisayarı :) tuşları ekranı herşeyiyle merak konusu :)

- üst kata çıkan merdivenler :) koyduğumuz kapıyı bi aşsalar tırmanışa geçecekler. (not: birkaç kere Deniz'i tırmanışta yakalamışlığımız var)

- mama tabağının içindeki muhteşem ve mıncıklanası mamalar :)

- banyodaki çöp kutusu ve doğal olarak içine uzanırken yakalanmış elcikler :)

- her türlü meraka OK ama bu çok tehlikeli: prizler!!! Önlem alındı, hepsi kapatıldı..

- Kapı zilinin çalması ve kim gelmiş acaba sorusuyla fırlayan 2 velet :) kimin geldiği de merak konusu elbette :) Babaysa yaşadık :)

Aslında bu aralar herşey ama herşey merak konusu :)
Genelde yaramazlık, hareketlilik diye adlandırılır bunlar, oysa ki dünyayı keşfe çıkan çocuğun bitmeyen merakı sadece :) Keşke hep meraklı ve ilgili olsalar etrafa karşı..



Kızımın saçlarını da ben kestim gene :) ortalığı yıktı ama yapacak bişey yok, çok gözüne giriyodu saçları. Çok düzgün olmadı ama iyi gene de :) Her hali güzel canıııım :)


Eşşek nerde Deniz? :)

3 yorum:

  1. Yerim o elcikleri ben. İkisi de her zamanki gibi çok tatlı. Tam hareketlendikleri zaman, en çok kollanmaları gereken zaman, yapacak birşey yok:) Ne çabuk büyüyorlar di mi...

    YanıtlaSil
  2. hiç sorma :) gerçekten çok çabuk büyüyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. cok sevimliler annesi ya bunlar! Merak bence de sahip olduklari en buyuk arac.. ogrenmek icin, gelismek icin. Oglumun herseyi kurcalamasina, denemesine (tabii gozetimim altinda) izin veriyorum ben de..

    YanıtlaSil