7 Ağustos 2011 Pazar

1 yaş doğumgünü :)

Bu hafta bütün hafta boyunca doğumgünü hazırlıkları ile uğraştım. Pastaları yapmam süsü püsü derken epey vaktimi aldı. Ama herşey çok güzel oldu ve bütün yorgunluğuma ve çabama değdi :):)

İyiki doğdunuz canlarımmmm :) Nice sağlıklı mutlu güzel yaşlara...

O bi küçük hanımefendi :)


Bir İstanbul beyefendisi :)


Doğumgünü kutlamaları..


Hediye zamanııııııııııı!!


Bizimle birlikte bu güzel günü paylaşan herkese çok çok teşekkürler...

6 yorum:

  1. Çok güzel bir doğumgünü olmuş. Kuzucuklarım her zamanki gibi çok güzeller, pastaları da harika olmuş. Ailecek güzel bir parti yapmışsınız. Doğanın elbisesine bayıldım, çok yakışmış. Deniz de çok yakışıklı olmuş yahu.Nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum kuzucuklarıma.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiz teyzoş :) Keşke burada olabilseydiniz, daha güzel bi doğumgünü olurdu :)

    YanıtlaSil
  3. uyyyy kuzucuklarin guzelliklerine bittimmm! Masallah onlara! Nice guzel yaslar gorsunler hep beraber, mutlu olsunlar insallah. Pastalari da harika olmus Ozgulcum, ellerine saglik! Nasil ozeniyorum bu pasta isine bilemezsin, gecen gun ilk denememi yaptim ama saatlerimi aldi ustelik cok da basit birseydi :) emeklerine kesinlikle degmis, harika bir 1 yas kutlamasi olmus! Iyi ki dogurmussun Ozgulcummmm, nice mutlu yaslaraaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Keşke olabilseydik... orada olmayı ben de çok isterdim ama olamadı malesef, gönül koyma sakın. İnşallah daha sonrakilerde hep birlikte oluruz.

    YanıtlaSil
  5. Çooook teşekkür ederim Lemiscim :)

    YanıtlaSil