9 Ocak 2011 Pazar

Bugün ailecek dışarı çıktık :)

Bir buçuk saatliğine de olsa ailece dışarı çıkma cesaretini gösterebildik nihayet :) Palladiuma gittik. Fena geçmedi, hiç ağlama olmadı. Doğacığımın karnı acıkınca birazcık mızırdandı ama mamayı verince sustu. Denizciğim ise nerdeyse hep uyudu arabasında. Doğa'nın uykusu gelince hemmen eve döndük tabii :) Ağlatmanın alemi yok :) Arabasına binse o da problem olmayacak ama kanguruda geziyor hanımefendi :)

Bu arada sadece iki mağazaya girdik. Onlar da mothercare ve Zara Kids. İndirim vardı, duyurulur :) Kendimize bişeycik bakamadık. Ama ikisine de bi dahaki sene için çok cici kıyafetler aldık :)

Aşağıdaki fotoları da biz dışarı çıkmadan önce çektim. Kızımın kreasyonu haloştan :) Cumartesi günü bizi yalnız bırakmadı, hem çocuklarla oynadı hem de Doğacığımı uyuttu.





4 yorum:

  1. canlarıma herşey ne güzelde yakışıyo, keşke daha çok gelebilsem hep beraber vakit geçirebilsem

    YanıtlaSil
  2. Ah cok guzeller yaaaa! Masallah canlarima. Disari cikma telaslarini hatirliyorum valla.. Emzirmek icin cafe, kuytu kose aranir hahahah aglamasin diye gozunun icine bakilir :) bir iki ay sonra daha da rahatlarsiniz Ozgulcuummm

    YanıtlaSil
  3. Ay inşallah daha rahatlarız dediğin gibi Lemiscim. Bizde emme derdi yok ama ağlamasın diye gözünün içine bakma derdi oldu tabii :) Bi de bişeye doğrudüzgün bakamıyosun stresten. Eve 5 dk mesafe bi alışveriş merkezine gittik ağlarlarsa koştur koştur döneriz diye :) Ama gene de stres olduk :) Teşebbüslere devam :):)

    YanıtlaSil
  4. Doğa'cığıma çok yakışmış cicileri. Allah ikisinide nazarlardan korusun.
    Biz paladdiuma 3 kez gittik. Zara Kids'in ilk indirim günü ordaydık ama pıtırcıklara birşey alamadım çünkü gelişimleri aylarına göre önde kestiremedim seneye ne olurlar :-))))

    YanıtlaSil