4 Kasım 2012 Pazar

Zonguldak seferi

Cuma gecesi annem geldi. Kapıdan girerken daha, surat darmadağın. Babanın tansiyonu çıkmış, hastaneye gitmiş, düşürememişler dedi. Moraller bozuldu tabii hemen. Sonra babamdan haber bekledik hemen gidelim mi gitmeyelim mi diye. Babam gerek yok gelmenize dedi. Fakat o gece annem uyuyamadı. Sabah çocukları kahvaltı ettirdik, çıktık hemen yola. Öğlen ordaydık. Babamın tansiyonu oynuyodu hala. Ama Cumartesi akşamına daha iyi oldu. Pazar günü de biz bıraktığımızda iyiydi. İnşallah bu hafta bir düzene girer. Valhasıl apartopar Zonguldak'a gittik bu haftasonu.

Babama çok iyi geldi tabii. Annemi görünce zaten bi başka olur babam :) Onsuz yapamaz :) 1 aydır ablamın doğumu sebebiyle Antep'teydi annem. Babamın yeme düzeni bozulmuş, kilo almış. Kilo alınca tansiyon oynamış. Tabii yalnızlık da var. Annemi görünce güller açtı yüzünde :) Tabii bizle katmerlendi :) Bi mutlu oldu ki :)

Cumartesiyi evde geçirdik. Pazar günü babam daha iyi olunca köy yollarına vurduk kendimizi. Bol bol oksijen, sararmış ağaçlar, koyunlar, inekler derken hem bize rahatlama hem çocuklara eğlence oldu :) Çocuklar koşturdular koyunların peşinden. Koyunlar korktu kaçtı, dağdan aşağı doğru indiler. Deniz biz de inelim anne dedi :) bıraksam daha da gidecek yani peşlerine. Taş attık, yaprak topladık. Yakalamaca oynadık. Hasta hasta baya koşturdum onları, sonuçlarına katlanıcaz bu hafta. Güle oynaya geçti vakit. Tabii toprak yoldaki su birikintisine "basma oğlum" deyip de, Deniz çamurun gözüne basınca, Doğa da koşarken kayıp çamurun içine düşünce daha bi güzel oldu :):) Çocuk pisliğiyle güzel di mi? :) Arabaya binince değiştik üstbaşı. Biz ordan İstanbul'a döndük, annemler de eve döndüler.

Devoş Baba ve veletleri..

Koyunlar :) ve keçiler ve kuzular ve oğlaklar..ve bizim keçiler :)


Çekirdek aile


Koşturmaca, yaprak toplamaca, yürüyüş..



7 yorum:

  1. Öncelikle cihan amcama gecmis olsun.İnsallah kısa zamanda eski saglıgına doner. Bu ara Zonguldak kaçamagimutiş olmuş sizin adınıza cok sevindim. İnşallah bende ise başlamadan bir kaçarım memleketime...

    YanıtlaSil
  2. acil şifalar diliyorum amcama..çok geçmiş olsun..amcamın ilacı yengem demekki..::))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle annem :):) Şu anda daha iyi babam, bi kere morali daha iyi, annem onu düzene sokunca daha da iyi olacak..

      Sil
  3. benim canım çocuklarım vedünya tatlısı torunlarım.benimle beraber gelmeniz banada babanada çoooook iyi geldi birlikte kısada olsa iyi vakit geçirdik.in şallah bundan sonrada daha sık görüşürüz.sizleri çoooooook seviyoruz.

    YanıtlaSil
  4. gitme nedeniniz dışında kaçamak güzel olmuş,evim evim güzel evim diyor insan her defasında demi:)

    YanıtlaSil