8 Mayıs 2011 Pazar

Sallandık, kaydık :)

Bugün hava çok güzeldi :) Biraz serindi ama pırıl pırıl bir güneş vardı. Fırsat bu fırsat çocukları da alıp Moda Parkı'na gittik. Biraz yürüdük. Sonra Doğa ve Deniz'i parka götürdük. İkisini de salıncağa bindirdik. İkisi de çok sevdi, Deniz kah kah güldü :) Sonra kaydıraktan kaydırdık, ona da bayıldılar :) Onlar gülmekten bayıldı, biz onlara bayıldık :) Daha sonra da çay bahçesinde oturduk biraz. Sebze çorbalarını yedirdik sonra dönüşe geçtik.

Bugün Anneler Günü. Kutlamadık, açıkçası çocuklar büyüyüp de kutlayıncaya kadar da çok anlamlı gelmiyor bana. Ama büyüsünler, koşa koşa kucağıma atlasınlar, kocaman öpsünler, "Annemmmm" desinler o zaman Anneler Günü en güzel gün olur benim için :):)

Tün annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Dünyanın en güzel şeyi anne olmak :) Şimdi en güzel şeyi dedim Devocuğuma ve kendi aileme haksızlık oldu :) Dünyanın en güzel şeyi mutlu ve iyi bir aileye sahip olmak, daha ötesi yok.

Ve bugünden fotoğraflar..




6 yorum:

  1. Babanın kucağında nasıl bakmış Deniz yaa, adam adam :)çok şeker

    YanıtlaSil
  2. evet :) çok adam adam bakışları var :) küçük adamım benim :)

    YanıtlaSil
  3. Mutluluğunuzun daim olması,güzeller güzeli doğamız ve yakışıklılar yakışıklısı denizimizle daha nice güzel günler yıllar görmenizi dileriz.Hepinizi öperiz.ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN...Annen ve Baban.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim canım Annemmm ve canım Babammmm :) Hep birlikte nice güzel günlere inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Anneler gunumuz kutlu olsun! Iyi ki anne olmusuz! Evdeki huzur, zenginlik budur diye bir reklam vardi.. o zaman da cok severdim, halen de kulaklarimda.. gercekten oyle, degil mi..

    YanıtlaSil
  6. evet gerçekten öyle Lemiscim :)

    YanıtlaSil