29 Kasım 2011 Salı

İstanbul Akvaryum'daydık

Geçtiğimiz haftasonu Pazar günü sabah erkenden düştük yollara. Atatürk Havalimanı'nın yakınında olan (yani bizim için çoook uzakta olan) İstanbul Akvaryum'a gittik. Giriş kişibaşı 23 TL ödedik. Pahalı ama görmeye değer. Tabii biz çocuklara balıkları göstermekten kendimiz pek bişey okuyamadık. Çocuksuz gidilse daha uzun vakit geçirilebilir, şöyle sindire sindire :)
Sabah gitmekle iyi etmişiz, sonrasında kalabalıklaşmaya başladı. Biz çocuklarla rahat rahat gezdik erken gidince. İlk başta şaşırdılar nereye geldik diye, ortam karanlık biraz :) Alışınca o balık senin bu balık benim :) Epey bi seyrettiler balıkları. Deniz fotoğraf çekerken bile bakmadı makinaya, gözü hep akvaryumlardaydı. Bir noktadan sonra uykuları geldi. Deniz uyudu biraz, Doğa uyuyamadı, biraz mızırdandı. Öğle uykularının saati kaçtı yani :( Eve gelince uyudu ikisi de. Velhasıl sorunsuz bir gün geçirdik :) Çocuklara da değişiklik oldu, iyi oldu :)

Gittiğimizden beri soruyorum balıklar nasıl yüzüyodu? :) Ellerimle gösterip "Böööyle böööyle yüzüyooo :)" diyorum. Deniz ve Doğa da gösteriyor şimdi :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder