21 Haziran 2011 Salı

Doğa'dan

Bir iki hafta önce Deniz'de muhteşem bir atak olmuştu. Pek çok şeyi tek seferde öğrenmeye başlamıştı, emeklemeye başlamıştı, tüm hayvanları, oyuncakların hepsinin ne olduğunu bilmeye başlamıştı. Şimdi aynı atak Doğa'da var :) Herşeyi öğrenmeye başladı Doğacığım da. Hayvanları öğrendi, oyuncakları öğrendi. Emeklemeye başladı (nihayet), ama canı isterse geliyor hanımefendi istemezse gelmiyor :) Kedi nasıl yapıyo dediğimizde meeevv diyor, eşşek nasıl yapıyor dediğimizde ai ai diyor :) Eşşeği gördüğünde ai diyor direkt :)
Bu arada Deniz de mama demeye başladı. Doğa mama demeye başladığı zaman 2 gün boyunca mama deyip durmuştu, biz hep yanlış alarmda olup sürekli çocuğa mama vermeye çalışmıştık :) Şimdi aynı şeyi Deniz yapıyor :) dünden beri mama mama deyip duruyor :) Bu sefer tecrübeliyiz, yanlış alarm yok :)

Diyeceğim o ki, maksimum 1-2 hafta farkla gelişmeleri birbirlerini takip ediyor :) Ve ben her zamanki gibi hayretler içinde gözlemliyorum ikisini de :) Muhteşemler :) Hayattaki en güzel ve ilginç şey iki çocuğa aynı anda sahip olmakmış herhalde :) Maceralı, eğlenceli, hayranlık dolu, aşk dolu :) Kesinlikle AŞK dolu!!

1 yorum:

  1. bayildim bu ask hikayesine ben.. omrumun sonuna dek sahitlik edebilirim.. :)

    YanıtlaSil