10 Temmuz 2013 Çarşamba

Kısacık tatilimiz

Benim işler nedeniyle çok uzun tatile gidemiyoruz şimdilik..geçenlerde 3 günlük bir Antalya tatili yaptık..Klasik tatilköyü tatillerinden..yemekler ahımşahım değildi elbetteki, ama ortalamanın üzerindeydi gene de..tesis güzeldi..odamızsa ultra güzeldi..35 metrekareydi, 2 tek yatak bir de double yatak vardı ki, çok çok rahat ettik :) çocuklar tatili çok sevdiler, eve dönmek istemediler :)

Deniz ve Doğa ikisi de kolluk taktı bu sene ilk defa..ikisi de havuzda derinde tek başlarına yüzdüler..ikisi de havuza çivileme atladılar :) Deniz denizi de sevdi ve eğlendi çok..Doğa ise havuzu tercih etti gene.."çünkü deniz soğuk, o yüzden sevmedim Anne"..

Yemekler problem oldu, 3 gün bişeyler yediler ama istediğim gibi olmadı tabii ki..ne yerseler yesinler yeter ki yesinler diyerek ne istedilerse verdim..zaten bizimkiler abur cubur yemez, sadece dengesiz beslendiler biraz o kadar..genel olarak ekmek pilav makarna meyve ayran şeklindeydi..bolca ayran içtiler..bu arada valizin bir kısmını kendi yaptığım poğaçalar, brownieler ile doldurdum..ayrıca %100 meyve sularıyla da (tesistekiler çok kötüydü iyiki yanıma almışım meyve sularını)..bir de kuru kayısı ve kuru üzüm..inanır mısınız kaşar peyniri bile götürdüm 5 yıldızlı tatil köyüne :) bizimkiler kıldır birazcık yemek konusunda, sevdikleri şeyleri her yere taşırım o yüzden..bi de sade süt ve kakaolu süt de aldım..bir iki de ıvır gıvır..yani valiz full yemek gittim aslında :) iyiki de öyle yapmışım..

fotolar..

Uyuyan totoşlar..seyrederim..yumuşak yumuşak öperim uyurken..ve özlerim..uyansalar diye beklerim..




Canlarım benim...



2 yorum:

  1. Çoook tatlı kuzucuklarım çok özledim onları ya. Ne zaman görecem bilmem:( ikisinin de her yerinden kocaman kocaman öperim, ballarım beniiiiiim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de özledik çok :( Eylülde görüşücez büyük ihtimal..bakıyorum biletlere..

      Sil