28 Mart 2011 Pazartesi

Çok güzel bir haftasonu

Bu haftasonu hava çok güzeldi. Bahar gelmeye başladı İstanbul'a. Cumartesi sabahtan Hayri dede, Ayça Hala ve Cem Amca gediler. Doğa ve Deniz çok yabancılamadı. Oynadılar, sevildiler bol bol :) Onlar gittikten sonra öğlen annem, babam ve Orkun geldiler. Öğleden sonra hep beraber dışarı çıkıp Ataşehir'de bi tur attık. 1 saate yakın yürüdük. Arada mola verip çocukların meyvelerini yedirdik. Akşam üzeri annemleri havaalanına bıraktık. Antep'e geçti annemler, Egeciğimin müsameresi varmış :) Keşke biz de gidebilseydik.
cumartesi günü hiç fotoğraf çekmemişim ne yazık ki :(

Pazar günü de hava çok çok güzeldi. Fırsat bu fırsat, çocuklarla uzun süre dışarda kalmayı deneyelim dedik. Sabah 10:00a doğru çıktık evden. Önce Cumhuriyet'e kahvaltıya gittik. Doğacığım kalabalığa ilk girince ağlamaya başladı. Kucağıma aldım hemen, sustu. Bir iki dakika kucağımda tuttum, ortama alıştı neyse ki hemen. Sonra Şehnaz ve benim arama bi sandalye koyup oraya oturttuk Doğa'yı. Denizciğim de babasının yanına oturdu. Kahvaltımızı ettik, atladık arabaya Bağdat Caddesi'ne indik. Ayça Hala da bize katıldı. Yürü babam yürü. 3 saate yakın yürüdük. Aralarda mola verdik cafelerde oturduk, çocuklara sebze çorbalarını verdik. Mağazalar zaten açık değildi, Pazar günleri öğlen açılıyor. Mothercare'in açılmasını bekledik. 12:00de açıldı. Girip biraz alışveriş yaptık. Küvet içine oturak aldım, banyo filesi artık küçük geliyor bizimkilere. Bakalım bugün deneyeceğiz oturağımızı. Fotoğraf çekebilirsem koyarım.
Velhasıl eve döndüğümüzde saat 14:00ü geçiyordu. Çocukları eve bıraktık, biraz onlarla oynadık, sonra Devo ile dışarı attık gene kendimizi. Pazara gidip meyve sebze alışverişi yaptık. Sonrasında da Anadolu Kavağı'na gittik. Balık yedik. Üstüne bi waffle patlattık :) Akşam 7ye doğru eve döndük.
Çocuklatrın doğumundan beri ilk defa sabah çıkıp akşam eve girdik Devo ile. Çok güzel geçti günümüz :)
Pazar gününe ait fotoğraflar..

Cumhuriyet'te kahvaltımızı beklerken..


Doğa hakkını verdi kahvaltının ekmeği kemirdi durdu :)


Baba oğul..


Yakışıklı oğul :) Şimdi içinden diyo ki "Neden Doğa annemin yanında da ben burdayım. Banane ben de annemi istiyorum :) "


Caddede yürürken..Deniz uyuyakalmış Doğa kucakta, haloş almak istedi :)



Haloş ve Doğa

Haloş Doğa ve Deniz'e kurban olurrr :)


Aile boyu nadiren çektirebildiğimiz fotoğraflardan biri oldu bu da. :)

1 yorum:

  1. off hemde nasıl kurban olur :). Kahvaltı resimleri süper

    YanıtlaSil