26 Temmuz 2013 Cuma

Cücüklerim 3 yaşında!

Nasıl geçti 3 sene anlamadım..desem yalan olur :) Doya doya geçti..öpe koklaya konuşa konuşa yata yuvarlana sarıla sarıla geçti..

Bakmaya doyamadıklarım, kıyamadıklarım, kaşına gözüne kirpiğine kurban olduklarım, canlarım benim, iyiki varsınız, iyiki doğdunuz..hayat sizle daha anlamlı, daha güzel..Okula başlayacaksınız bu sene..okulları dolaşıyorum şimdi..duygulanıyorum..gözlerim doluyor görüşmelerde bile..sanki bi kopuşmuş gibi hissediyorum..ya da ilk kopuş..istemiyorum hiç..hep yanımda olun istiyorum..hep öpeyim hep koklayayım..hayat işte..daha neler neler bekliyor bizi...farkındayım..annemin neden biz üniversiteye başladığında hüngür foşurt ağladığının...neden albümlerimize bakıp bakıp gözlerinin dolduğunun..daha şimdiden hiiiiiiiiiiiiiiççç istemiyorum...ama dediğim gibi...hayat işte...Çoook çok mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, şanslı bir hayatınız olur inşallah..ben hep yanınızdayım..ve siz hep kalbimdesiniz..en derininde...nice nice nice güzel senelerimiz olsun birlikte...ben size hep bakmaya doyamayayım..siz bana hep seni çok seviyoyum anne deyin...


10 Temmuz 2013 Çarşamba

Kısacık tatilimiz

Benim işler nedeniyle çok uzun tatile gidemiyoruz şimdilik..geçenlerde 3 günlük bir Antalya tatili yaptık..Klasik tatilköyü tatillerinden..yemekler ahımşahım değildi elbetteki, ama ortalamanın üzerindeydi gene de..tesis güzeldi..odamızsa ultra güzeldi..35 metrekareydi, 2 tek yatak bir de double yatak vardı ki, çok çok rahat ettik :) çocuklar tatili çok sevdiler, eve dönmek istemediler :)

Deniz ve Doğa ikisi de kolluk taktı bu sene ilk defa..ikisi de havuzda derinde tek başlarına yüzdüler..ikisi de havuza çivileme atladılar :) Deniz denizi de sevdi ve eğlendi çok..Doğa ise havuzu tercih etti gene.."çünkü deniz soğuk, o yüzden sevmedim Anne"..

Yemekler problem oldu, 3 gün bişeyler yediler ama istediğim gibi olmadı tabii ki..ne yerseler yesinler yeter ki yesinler diyerek ne istedilerse verdim..zaten bizimkiler abur cubur yemez, sadece dengesiz beslendiler biraz o kadar..genel olarak ekmek pilav makarna meyve ayran şeklindeydi..bolca ayran içtiler..bu arada valizin bir kısmını kendi yaptığım poğaçalar, brownieler ile doldurdum..ayrıca %100 meyve sularıyla da (tesistekiler çok kötüydü iyiki yanıma almışım meyve sularını)..bir de kuru kayısı ve kuru üzüm..inanır mısınız kaşar peyniri bile götürdüm 5 yıldızlı tatil köyüne :) bizimkiler kıldır birazcık yemek konusunda, sevdikleri şeyleri her yere taşırım o yüzden..bi de sade süt ve kakaolu süt de aldım..bir iki de ıvır gıvır..yani valiz full yemek gittim aslında :) iyiki de öyle yapmışım..

fotolar..

Uyuyan totoşlar..seyrederim..yumuşak yumuşak öperim uyurken..ve özlerim..uyansalar diye beklerim..




Canlarım benim...



Kırklareli'deydik

Geçenlerde Kırklareli'ye gittik bir haftasonu. Devo'nun Antep'ten halaları gelmişti. Onlarla birlikteydik. Çocuklar her zamanki gibi bahçede oynadılar, çiçek suladılar, koştular, fıskiyelerin altında ıslandık, arabalarını sürdüler derken vakit geçti gitti. Beraber salatalık topladık, daha sadece salatalıklar çıkmıştı. Aşağıdaki fotoğrafları da Deniz ile sabahleyin salatalık toplamaya gittiğimizde çekmiştim. Doğa'nın hiç fotoğrafını çekememişim maalesef..

İşte şu gördüğünüz toprakların ağası benim...der gibi olmamış mı :)?


Salatalık toplarken..

Oğlum bak bu da fasulye dediğim an Deniz'in şaşkın bakışı..elinde de kopardığı salatalık :)


Bahçedeki elma ağaçlarından biri..


Kardeşler..iki hala ve bir Hayri Dede..