20 Mart 2013 Çarşamba

Canımsınız...

Canım olsanız iyi...ondan da öte..


Çılgın tipitoşlar :)

Bunları kendileri akıl ediyor, nerden akıllarına geliyor anlamıyorum :) Çılgınlarım benimmmm :)





Zonguldak'a gittik :)

Bir cesarettir geldi, ilk şehirlerarası yolculuğumu yaptım :) Sabah 10:00 civarında çıktık, öğlen 13:00 civarında ordaydık. Deniz yolda 2 saat, Doğa da 2,5 saat uyudu. Bi sıkıntı yaşamadan vardık. Salı günü gittik, Cumartesi günü döndük. Devo bizi almaya gelecekti Cuma akşamı, süpriz yaptı gündüzden geldi :)

Hiç bişey yapmasan, annemin o balkonunda otursan, gemileri, balıkçıları izlesen, hele ki benim gibi şanslıysan yunusları görsen :), daha güzeli yok ki...huzur huzur huzur....bi de o huzura annemin kahvaltılarını, yemeklerini kat...of of offf :) kilo aldım geldim gene :)

Ben ne kadar mutlu olduysam annemle babam herhalde 2-3 katı mutlu olmuştur..velhasıl burunlarında tütüyormuş meğerse Doğa ve Deniz..bizimkiler oynar, babam "şunlara bak Allah'ını seversen" der durur :) tansiyonlar yerinde, keyifler yerinde :)

neyse uzatmıyım, bir mutlu mesut 4 gün geçirdik, çok iyi geldi hepimize :) Devocan çalışsın dursun İstanbul'larda :) özledik babamızı :)

Neler yaptık ? Valla parklardan çıkmadık :) hava 2 gün çok güzeldi..annemlerin ordaki parka gittik ilk gün, çocuklar kaydıraklardan kaydılar, salıncaklara bindiler..derken bi de baktık ki eller kapkara olmuş :):) kömür karası :) güldük epey bi :) keşke fotoğrafını çekseymişim..sonraki gün sahildeki Ali Baba'nın çiftliğine gittik..orda da kaydırak salıncak hayvanlar..çok eğlendi çocuklar..Ordan yolun kaşrısına geçtik, gene büyük bir parka girdik..sallan kay gene :) Ertesi gün hava bozdu, ama biz bozulmadık :) Demirpark'a gittik, çocuklar ordaki tırtıla bindiler, bu sefer korkmadan, eğlendiler..biraz alışveriş yaptık ve eve döndük..

Aslında Ilıksu planımız vardı ama hava yüzünden gerçekleştiremedik..daha dede taş atmayı öğretecekti çocuklara :) Bir de babamla köye hastaya gitme planımız var..çocuklar hayvanlara bayılıyorlar, ama ahırı gördüklerinde ne hale girerler bilmiyorum :)

ve fotoğraflar..








Bunlar da bizim çocuklar :) Heeeppp çocuk kalın :) Annem ecel terleri döktü bu arada, ha haaa :) Ben de diyorum ki "Anne bak Doğa da korkacak, belli etme korktuğunu" :) Her koşulda onları düşünmek zorunda mıyım, manyak mıyım neyim :)



Bi sonraki hedef Kırklareli :) Bakalım orda neler yapacağız :)

10 Mart 2013 Pazar

İlkbahar :)

Sabah dükkana giderken öyle güzel bir ağaç gördüm ki..beyaz beyaz çiçekler..çiçekten yıkılacak sanki ağaç..içim açıldı sabahın köründe :)

İyiki erkencikten gitmişim, işimi erkenden bitirdim. Çocukları da alıp sahile attık kendimizi. Çocuklar arabada uyuyakaldılar. O sırada Devo ile yemek yedik, ikimize de iyi geliyor yalnız kalabilmek...çocuklar uyanınca sahilde yürüdük..gemiler..martılar..deniz..güneş..ağaçlar..derken çok güzel bir gün geçirdik :):)

Hiç foto çekmedim..nasıl olsa daha çoook çıkıcaz dışarı :)

Kaçırmayın bu havaları..